Bulharský jogurt 250g - 500g

36,50 Kč
S DPH

Je důležitá pro naší mikroflóru v žaludku a tím blahodárně působí na trávicí ústrojí. Jogurt obsahuje probiotické látky. Probiotika jsou přípravky, obsahující symbiotické živé mikroorganizmy v lyofilizované a fermentované podobě, které jsou užívány s cílem vyloučit a zmírnit účinky škodlivých faktorů a příznivě ovlivňovat organizmus. Probiotika se používají po léčbě antibiotiky.

Včetně zálohované sklenice 10,-Kč

Balení
Počet

  • Vracejte naše sklenice a my Vám za každou dáme 10,-Kč.  Vracejte naše sklenice a my Vám za každou dáme 10,-Kč.
  • Osobní vyzvednutí - pravidelný rozvoz - expresní zásilka v termoboxu do 14 hodin Osobní vyzvednutí - pravidelný rozvoz - expresní zásilka v termoboxu do 14 hodin
  • Potřebujete se zeptat? Zavolejte 773496364 Potřebujete se zeptat? Zavolejte 773496364

Bulharský jogurt s živými mléčnými kulturami, Lactobacillus delbrueckii sp. bulgaricus a Strepcoccus salivarius sp. Thermophilus, žijící v symbióze. Jogurt je potravina, která by v našem jídelníčku rozhodně neměla chybět.

Je důležitá pro naší mikroflóru v žaludku a tím blahodárně působí na trávicí ústrojí. Jogurt obsahuje probiotické látky. Probiotika jsou přípravky, obsahující symbiotické živé mikroorganizmy v lyofilizované a fermentované podobě, které jsou užívány s cílem vyloučit a zmírnit účinky škodlivých faktorů a příznivě ovlivňovat organizmus. Probiotika se používají po léčbě antibiotiky.

    • bulharský jogurt zabraňuje rozšiřování nežádoucích bakterií ve střevech
    • bulharský jogurt je bohatý na vitamíny A, B2, B12, D, kyselinu listovou
    • bulharský jogurt je zdrojem vápníku a fosforu
    • konzumace bulharského jogurtů zvyšuje obranyschopnost imunitního systému organismu
    • bulharský jogurt je dobře stravitelný, doporučuje se v dietách
    • bulharský jogurt je dobrým zdrojem bílkovin
    • bulharský jogurt podporuje růst a vývoj dítěte.-každodenní konzumací bulharského jogurtů s živými mléčnými  kulturami snižujeme riziko různých onemocnění např. rakovina, plísňové onemocnění, zažívací potíže.


Společný název pro mléčné bakterie je Lactobacilus acidophilus, který zabezpečují v mikroflóře několik funkcí.
V zažívacím traktu mléčné bakterie vytvářejí příznivé prostředí pro mikrobiologickou rovnováhu a vytvářejí přirozenou barieru infekčním bakteriím.

Mléčné bakterie  podporují vylučování exkrementů a prospívají střevní mikroflóře.

      • působí proti průjmu, zácpám a nadýmání, jsou příznivé na střevní onemocnění
      • fermentují cukr
      • omezují hnilobné procesy a snižují riziko výskytu karcinomů
      • ve vaginálním prostředí brání přemnožení patogenních organismů, zmírňují chronické výtoky
      • zabraňují infekci v dutině ústní
      • podporují odolnost organismu
      •  vhodné proti alergiím
      • zmírňují záněty

 Jogurt redukuje hladinu cholesterolu v krvi.

Bakterie mléčného kvašení ve velké míře rozhodují o tom jaký bude náš zdravotní stav, jak bude vypadat naše kůže a pleť.

Upozornění !!
S přídavkem cukru do jogurtu, se v důsledku tvorby kvasinek, dojde k zhoršeni jeho stravitelnosti.
Pro léčebné účinky jsou vhodné neochucené bílé jogurty s živými  mléčnými kulturami. Mléčné výrobky jsou přirozeně biologicky konzervovanými výrobky.

Bulharský jogurt